OPEN AIR FILM


Oplev den særlige stemning ved Open Air Film på Amfiscenen i Brandts klædefabrik – byens bedste plads foran Cafe biografen.
Alle Open Air Film er gratis og uden tilmelding. Medbring din egen festivalstol eller noget blødt at sidde på – og kom i god tid med højt humør.

 


Fredag d 23/09 – Kl. 20.30 

Talking Heads: Stop Making Sense

Jonathan Demmes Talking Heads-optagelse fra 1984 er på mange måder enestående og bliver af mange betragtet som koncertfilmen over alle koncertfilm! Forsanger David Byrne entrerer scenen i The Pantages Theater i Hollywood. Alene, med en båndoptager i den ene hånd og en guitar i den anden. ”I’ve got a tape I want to play” siger han og tager hul på signatursangen ’Psycho Killer’ akkompagneret af monotone rytmer fra båndoptageren. Så kommer bassen ind, så trommesættet, så korpigerne … Ved det sjette nummer, ’Burning Down The House’ er bandkonstellationen komplet, og taget på teaterbygningen vitterlig ved at lette. Og da koncerten 10 numre senere slutter, har man været vidne til et show af en anden verden. Subtilt koreograferet, swingende som bare pokker og mesterligt fotograferet.

 


Lørdag d 24/09 – Kl. 20.30 

Blinkende lygter

Sammen med sine barndomsvenner (Ulrich Thomsen, Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaae) har Torkild (Søren Pilmark) i årevis smuglet, stjålet og hælet sig gennem livet uden at nå de helt store højder. Ja, et allersidste kup skal afslutte en uglorværdig karriere og gøre Torkild gældsfri, så et nyt liv kan begynde. Men samme nat står han pludselig over for en alt for stor fristelse… Plottet er herfra simpelt: En kuffert med fire millioner i kontanter, en sportstaske proppet med skarpladte håndvåben og så ellers fire gavflabe på overlevelsestur blandt eksistenser langt fra deres vante omgivelser. En lårklaskende morsom, sjældent velspillet actionfilm om fire kriminelle mænds venskab og deres udvikling fra hårdkogte stenbro-hustlere til socialt accepterede kroværter i det sønderjyske.