Filmklubber


Hvis du, ligesom os, elsker at se film, så er Biografklub Danmark og Filmporten en god måde at få adgang til en masse fantastiske film, og endda til en god pris.

Biografklub Danmark  er stedet hvor du kan følge med i kommende filmudgivelser, trailere og nyheder. Her finder du information om de film, der er tilgængelige i Biografklub Danmarks repertoire. Har du et medlemskab af Biografklub Danmark, og ønsker at booke billet til en Biografklub Danmark-film i Cafebiografen, så foretager du bare en reservation som sædvanligt – så afregner vi rabatten ved afhentning af dine billetter.

Filmporten er stedet hvor du får eksklusiv adgang til en række udvalgte film, som ikke nødvendigvis får bredt biografisk release. Medlemskabet giver dig mulighed for at opleve spændende og unikke filmoplevelser, som ellers måske ville gå din næse forbi. Har du et medlemskab af Filmporten, og ønsker at booke billet til en Filmporten-film i Cafebiografen, så foretager du bare en reservation som sædvanligt – så afregner vi rabatten ved afhentning af dine billetter.

Som medlem af Biografklub Danmark og bruger af Filmporten er du altid garanteret en særlig og unik filmoplevelse, der adskiller sig fra det almindelige biografudbud –  her hos Cafe Biografen.