Archives


20. Nachos med kyllingefilet

Tortillachips med stegt kyllingefilet, salsa, gratineret med cheddar og toppet med cremefraiche, guacamole, oliven og jalapenos.

25. Den Gode – burger

Bøf af hakket oksekød med smeltet emmentaler ost, frillicesalat,  tomat, rødløg, drueagurk, bacon og krydderdressing. Serveres med pommes frites og hvidløgsmayo. Hakkebøffen kan erstattes af en hjemmelavet vegetarbøf. Bollen kan med et tillæg på 10 kr erstattes af en glutenfri bolle.

26. Den Onde – burger

Bøf af hakket oksekød med smeltet mozzarella, bacon, tomater, syltede rødløg, rucolasalat og pesto. Serveres med pommes frites og hvidløgsmayo. Hakkebøffen kan erstattes af en hjemmelavet vegetarbøf. Bollen kan med et tillæg på 10 kr erstattes af en glutenfri bolle.

27. Den Grusomme- burger

Bøf af hakket oksekød med smeltet blåskimmelost, løgkonfit, syltede rødløg og frillice salat. Serveres med pommes frites og hvidløgsmayo. Hakkebøffen kan erstattes af en hjemmelavet vegetarbøf. Bollen kan med et tillæg på 10 kr erstattes af en glutenfri bolle.

28. Åben gratineret pandekage

Skiver af kyllingebryst, tomat, rødløg og ananas gratineret med cheddar, toppet med cremefraiche, guacamole, oliven, jalapenos og frisésalat

18. Salat med gratineret gedeost på brød og røget svinemørbrad

Salaten består af, frillice, rucola, friske cherrytomater, agurk og rødløg. Toppet med valnødder og friske krydderurter. Hertil en balsamico dressing.

17. Salat med røget laks og gratineret blåskimmelost

Ferskrøget laks med gratineret St. Agur, en mild fransk blåskimmelost på brød. Frillice salat, friske cherrytomater, agurk, rødløg. Toppet med hakkede saltmandler og friske krydderurter. Hertil en klassisk fransk sennepsdressing.

16. Salat med stegt inderfilet af kylling

Salaten består af frillice, rucola,  parmasan og friske cherrytomater. Toppet med sprødstegt italiensk skinke, friske krydderurter, syltede rødløg og hjemmelavede brød-croutoner. Hertil en estragon dressing.

5. Rejer på Ristet brød

Serveres med salat, tomat, mayonnaise, kaviar, citron, ærteskud og persilleolie.

4 . Koldrøget laks

Serveres med rygeostcreme, rejer, kaviar, tomat, citron, ærteskud og persilleolie, hertil rugbrød og smør.