med nøddecrem, syltede rødløg, ærteskud, rucola og tomat. Vegansk
Archives
12. Grillet Sandwich
med italiensk coppa, emmentaler, pesto, løg, og tomat. Toppet med rucola, persilleolie og parmesan
21. Tapas anretning for 2
Laksemousse toppet med spidskål, tranebær og friske urter. – Bruschetta med Coppa, trøffeltapenade og parmesan – Sauteret chorizopølse og figner – Gratineret gedeost med løgkonfit – Hertil oliven, saltmandler og brød
20. Nachos med kyllingefilet
Tortillachips med stegt kyllingefilet, salsa, gratineret med cheddar og toppet med cremefraiche, guacamole, oliven og jalapenos.
18. Salat med gratineret gedeost på brød og røget svinemørbrad
Salaten består af, frillice, rucola, friske cherrytomater, agurk og rødløg. Toppet med valnødder og friske krydderurter. Hertil en balsamico dressing.
17. Salat med røget laks og gratineret blåskimmelost
Ferskrøget laks med gratineret St. Agur, en mild fransk blåskimmelost på brød. Frillice salat, friske cherrytomater, agurk, rødløg. Toppet med hakkede saltmandler og friske krydderurter. Hertil en klassisk fransk sennepsdressing.
16. Salat med stegt inderfilet af kylling
Salaten består af frillice, rucola, parmasan og friske cherrytomater. Toppet med sprødstegt italiensk skinke, friske krydderurter, syltede rødløg og hjemmelavede brød-croutoner. Hertil en estragon dressing.