Archives


29. Royal with cheese

Burger med bøf af hakket oksekød, cheddar, bacon, frillicesalat, tomat, løg og burgerdressing. Serveres med pommes frites og hvidløgsmayo. Hakkebøffen kan erstattes af en hjemmelavet vegetarbøf. Bollen kan med et tillæg på 10 kr erstattes af en glutenfri bolle.

28. Bøf Tzatziki

Hakket bøf med græsk salat og pommes frites med aioli. Hakkebøffen kan erstattes af en hjemmelavet vegetarbøf.  

30. Ribeye Steak

med dagens salat, pommes frites og hvidløgsmayo.

25. Den Gode – burger

Bøf af hakket oksekød med smeltet emmentaler ost, frillicesalat,  tomat, rødløg, drueagurk, bacon og krydderdressing. Serveres med pommes frites og hvidløgsmayo. Hakkebøffen kan erstattes af en hjemmelavet vegetarbøf. Bollen kan med et tillæg på 10 kr erstattes af en glutenfri bolle.

26. Den Onde – burger

Bøf af hakket oksekød med smeltet mozzarella, bacon, tomater, syltede rødløg, rucolasalat og pesto. Serveres med pommes frites og hvidløgsmayo. Hakkebøffen kan erstattes af en hjemmelavet vegetarbøf. Bollen kan med et tillæg på 10 kr erstattes af en glutenfri bolle.

27. Den Grusomme- burger

Bøf af hakket oksekød med smeltet blåskimmelost, løgkonfit, syltede rødløg og frillice salat. Serveres med pommes frites og hvidløgsmayo. Hakkebøffen kan erstattes af en hjemmelavet vegetarbøf. Bollen kan med et tillæg på 10 kr erstattes af en glutenfri bolle.